Tekstvak:              Topsport in LeidenTekstvak: HomeTekstvak: De OlympiŽrsTekstvak: Wall of FameTekstvak: PartnersTekstvak: ProgrammaTekstvak: Olympische spelenTekstvak: Wat is de Orde?Tekstvak: Op 28 februari 2006 heeft de gemeenteraad van Leiden de kadernota Leidse Sportbeleid 2006-2010 vastgesteld. In deze nota wordt voorgesteld de ondersteuning van de topsport in Leiden voorlopig voor een periode van twee jaar onder te brengen bij het Regio Steunpunt Talent en Topsport. 
Het Regio Steunpunt Talent en Topsport dient het door de gemeente beschikbaar gestelde budget als volgt in te zetten voor de ondersteuning van de topsport:
∑	Individuele begeleiding aankomende topsporters .
∑	Ondersteuningsfonds Leidse Topsporters en topsportverenigingen. 
∑	Training- en opleidingscentra.
∑	Mentoren en topsportambassadeurs. 
Aan het eind van de twee jaar vindt een evaluatie plaats van de samenwerking tussen de gemeente Leiden, het Regio Steunpunt Talent en Topsport en de Leidse sporters en sportverenigingen. Op basis van de uitkomsten van deze evaluatie wordt besloten of en op welke wijze de financiŽle bijdrage aan het Regio Steunpunt Talent en Topsport voor de ondersteuning van de topsport wordt gecontinueerd. De looptijd van het project is vastgesteld van 1-9-2006 tot 1-9-2008. 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.animatieplaatjes.nl/plaatjesV/voetbal16.gifhttp://www.animatieplaatjes.nl/plaatjesB/basketbal6.gifhttp://www.animatieplaatjes.nl/plaatjesV/vollybal.gifhttp://www.animatieplaatjes.nl/plaatjesA/atletiek19.gifhttp://www.animatieplaatjes.nl/plaatjesT/tennis20.gifhttp://www.animatieplaatjes.nl/plaatjesH/honkbal.gif